We went to a newly opened Udon shop, U:don, in University District.
The owner had training in Kagawa, uses flour blended in Kagawa, and makes udon himself.
Kake-udon is $4.5 and tempra kakiage is $1.5. Kakiage was big and tasty for the price but the udon was as goog as bad sanuki udon although the broth was as good as sanuki's.
ユニバーシティディストリクトに讃岐うどんのお店がオープンしたので行ってみた。香川のうどん打ちを習って、香川のうどん用のブレンド粉を使って、手打ちしているんだそうだ。
かけうどん小は4.5ドル。かきあげはめちゃ大きくてさくさくで1.5ドルだからお得。だけどかけうどんは出汁は地元のものと同じように美味しかったけど、うどんははなまるうどんと同じ腰のない、美味しくないさぬきうどんだった。
No comments:
Post a Comment