またまた突然ですが、スパゲッティから中華麺が作れるって知ってました?
They say I only have to add baking soda and cook +2 min.
スパゲッティをゆでるときに重曹(大1)を入れて、2分多めにゆでればいいだけということで…
I gave it a try!
やってみた!
I smelt something like Chinese noodles when I cooked noodles.
茹でているとき中華麺のにおいがした。
I ate, then It was really ramen!!
食べてみた!ほんとにラーメンだった!!
◆The chemical formula◆化学式で立証
Lye water =Na2CO3
(中華麺を作るのに必要なかん水=炭酸ナトリウム【Na2CO3】)Baking soda =NaHCO3
(重曹=炭酸水素ナトリウムNaHCO3)
2NaHCO3=【Na2CO3】炭酸ナトリウム+CO2二酸化炭素+H2O水
Yammy noodles in home-made chicken broth ^ ^ / The pot became clean thanks to baking soda.
自家製鶏がらスープでうまーー。重曹パワーでついでになべもぴかぴかになった。
No comments:
Post a Comment