認めます。この間のかぼちゃパイは失敗でした。見た目がう○こみたいですよね。コメントに困ると思って会社にも持っていきませんでした。だからリベンジです!ジョーおばさんも参考になるサイトを教えてくれたし、んで、結果これできましてん↓
Not bad!? The filling was creamy and just right with its spice. Although I have to admit the crust was hard like wood. I didn't know I should not knead it, I did...I am from the Udon country!! We almost needed a saw to cut the crust. Today's leaning: "Don't knead the dough when you make pies."
悪くないべ?フィリングはクリーミーでスパイスの量もちょうど!でもパイシェルは木でできてるのかと思うくらい固かった。こねちゃだめって知らなかった。うどんの国から来たからこねちゃうよ。食べるときにのこぎり持って来てて言いそうになった。パイシェルはこねるべからず。
No comments:
Post a Comment