9/11/2011

Making a Pumpkin Pie, Again!

I admit the pumpkin pie which I made the other day was a failure. It looks like poop, doesn't it? I couldn't bring it to my collegues since I assumed they would be confused when they tried it. So, I made it again. My aunt Jo introduced me some recipe sites. I referred to it a little, and I made this↓

認めます。この間のかぼちゃパイは失敗でした。見た目がう○こみたいですよね。コメントに困ると思って会社にも持っていきませんでした。だからリベンジです!ジョーおばさんも参考になるサイトを教えてくれたし、んで、結果これできましてん↓


Not bad!? The filling was creamy and just right with its spice. Although I have to admit the crust was hard like wood. I didn't know I should not knead it, I did...I am from the Udon country!! We almost needed a saw to cut the crust. Today's leaning: "Don't knead the dough when you make pies." 
悪くないべ?フィリングはクリーミーでスパイスの量もちょうど!でもパイシェルは木でできてるのかと思うくらい固かった。こねちゃだめって知らなかった。うどんの国から来たからこねちゃうよ。食べるときにのこぎり持って来てて言いそうになった。パイシェルはこねるべからず。


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