9/20/2011

Quiche and Roast Chicken


I added cottage cheese.
カッテージチーズ入れたー

Using a pie crust I froze the other day, I made a quiche! Used soy milk. Light and tasty.
先日のパイシェルを使ってキッシュ作った。豆乳使った。ライトテイスト、もちろんおいすぃーよ。









I made roast chicken as well. I bought the whole chicken fryer, disected it, marinated it with soy sauce, salt, sake and vegitable oil over night, and roasted it for 30 mins. I learned how to make roast chicken from my Taiwanese mom. The chicken meat was really moist and tender.
別の日だけど、ローストチキン作ってみた。丸ごとチキンを買って、解剖して、醤油と酒と塩とサラダ油に一晩漬け込んで30分オーブンで焼いた。このやり方は台湾人のお母さんから学んだもの。めちゃジュースィー&テンダーで美味しかった。


 

Poverty is the mother of creativity. 貧乏は工夫の母。not by Edison

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